Dakrenovatie Blaricum

Een dakrenovatie is nodig als uw dak in Blaricum beschadigd of versleten is. Bij het renoveren van uw dak vervangen onze professionals de dakbedekking en voorzien zij uw dak van energiebesparend isolatiemateriaal. Vraag bij Dakdekkers Nederland een gratis dakinspectie aan en wij onderzoeken of een renovatie nodig is. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • Gratis dakinspectie met een vrijblijvende offerte op maat
 • Dakdekkers met veel ervaring en kennis op het gebied van dakrenovaties
 • KOMO-gecertificeerd materiaal van hoge kwaliteit
 • Tot 30 jaar garantie op de door ons gebruikte materialen
 • Dakdekkersbedrijf voor bedrijven en particulieren door het hele land

Heeft u interesse in een gratis dakinspectie of wilt u graag meer informatie over een dakrenovatie? Neem in dat geval contact op met Dakdekkers Nederland door een e-mail te sturen naar info@dakdekkersnederland.nl of te bellen naar 035-7720410.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Ons dak laten renoveren door dit bedrijf. Het dak is erg netjes afgewerkt en we zijn er erg blij mee. Qua kosten mogen we ook niet klagen. Hebben offertes aangevraagd bij 3 verschillende dakdekkers. Dakdekkers Nederland kwam hier als goedkoopste uit. Na de gedane werkzaamheden kan ik zeggen dat het met de kwaliteit bij dit bedrijf ook wel goed zit.

Fam. Bergsma – Blaricum.

Kosten van een dakrenovatie in Blaricum

De kosten voor het renoveren verschillen per dak. De renovatiekosten hangen onder meer af van de volgende factoren:

 • Een plat of hellend dak
 • De oppervlakte (in m2)
 • Benodigde uren voor het renoveren van uw dak
 • De uit te voeren werkzaamheden voor de renovatie

Voor het uitvoeren van de dakrenovatie inspecteren wij uw dak eerst. Op basis van deze inspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u voor de werkzaamheden wat de totale renovatiekosten zijn.

Geld besparen op uw dakrenovatie

Wanneer u samen met uw buren een dakrenovatie aanvraagt, ontvangt u van ons 5% korting op de totale renovatiekosten. Deze korting wordt meegenomen bij het opstellen van de offerte, zodat u direct een juist overzicht heeft van de renovatiekosten.

Wanneer is een dakrenovatie noodzakelijk?

In gevallen van kleine schade zoals kleine scheurtjes in de dakbedekking of verschoven dakpannen volstaat een dakreparatie. Wel is het van belang om deze schade direct te repareren, zodat u grotere schade aan uw dak voor bent. Er zijn ook gevallen waarbij het repareren van uw dak niet meer voldoende is. In deze situaties is een dakrenovatie nodig. Voorbeelden hiervan zijn hagelschade, schade door slecht onderhoud en schade door het uitstellen van renovaties. Het renoveren van uw dak heeft als voordeel dat u de komende jaren geen tijd en geld meer kwijt bent aan het uitvoeren van kleine reparaties aan het dak. Soms is het lastig om zelf te beoordelen of een dak gerenoveerd of gerepareerd moet worden. Bij Dakdekkers Nederland werken professionals die gespecialiseerd zijn in het beoordelen van daken. Wij zijn per telefoon bereikbaar via 035-7720410 en per e-mail via info@dakdekkersnederland.nl.

Bij het kopen van ons nieuwe huis wisten we dat er een aantal delen gerenoveerd moesten worden. Ons dak was er daar een van. Na een aantal weken mensen van Dakdekkers Nederland over de vloer te hebben gehad, was ons dak weer als nieuw. Wij zijn zeer te spreken over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Een dakrenovatie die vakkundig, snel en voor de juiste kosten is uitgevoerd, top!

Maikel & Lesley – Blaricum

Meerdere soorten dakbedekking

Wij voeren dakrenovaties uit voor alle soorten dakbedekking:

 • Kunststof dakbedekking
 • Shingle dakbedekking
 • Bitumen dakbedekking
 • Standaard dakpannen

Wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft over de renovatie van een bepaalde soort dakbedekking, neem dan contact met ons op.

Werkgebied in Blaricum

Onze dakdekkers zijn beschikbaar voor het renoveren van daken in Blaricum en omstreken.

 • Blaricum
 • Bijvanck

Contact opnemen

Heeft u interesse in een dakrenovatie of wilt u meer informatie over het renoveren van uw dak? Neem contact met ons op door te bellen naar 035-7720410 of een e-mail te sturen naar info@dakdekkersnederland.nl. Onze dakdekkers in Blarcium onderzoeken uw dak gratis. Op basis van deze inspectie beslissen zij of een renovatie noodzakelijk is en ontvangt u een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte.