Dakrenovatie Bilthoven

Veel woningen in Bilthoven zijn gebouwd in de dertiger jaren en inmiddels zijn de daken toe aan een renovatie. Denkt u dat uw dak ook aan een renovatie toe is? Bel Dakdekkers Nederland en vraag geheel vrijblijvend een dakinspectie aan. Mocht uw dak aan een renovatie toe zijn is dat ook het moment om over dakisolatie na te denken. Dakdekkers Nederland is specialist op het gebied van dakisolatie en hebben ook voor uw dak een passende oplossing. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit KOMO-materiaal
 • Tot wel 30 jaar garantie
 • Gratis dakinspectie én vrijblijvende offerte
 • Landelijk dakdekkersbedrijf
 • We werken voor zowel particulieren als bedrijven
 • Zeer veel ervaring in het uitvoeren van dakrenovaties

Laat u verrassen door onze scherpe offerte! Vraag nu een gratis dakinspectie aan of bel ons voor meer informatie.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Ons dak was echt aan vervanging toe. Dus we belden Dakdekkers Nederland en in een mum van tijd kregen we een offerte. Goede prijs en daarom gingen we akkoord. We hebben nu een nieuw dak en het is echt heel mooi. Fijne service ook. Super bedankt!

Simone uit Bilthoven

Kosten van een dakrenovatie in Bilthoven

Digitaal kunnen we helaas geen direct prijskaartje hangen aan onze diensten. Dat heeft onder andere te maken met de volgende factoren:

 • Uw type dak
 • De totale oppervlakte van uw dak
 • Hoeveel manuren we moeten maken
 • De werkzaamheden die we moeten uitvoeren

Via een gratis dakinspectie krijgt u een zeer nauwkeurige offerte. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de offerte, dan beginnen we met uw dakrenovatie.

Besparen op uw dakrenovatie

Een mooi voordeel van Dakdekkers Nederland is dat u kunt besparen op uw dakrenovatie in Bilthoven. Kiest u ervoor om samen met uw buren een dakrenovatie uit te laten voeren door onze specialisten, dan krijgt u een korting op de totale offerteprijs die kan oplopen tot wel 5%! Dat noemen we besparen.

Wanneer kiest u voor een dakrenovatie?

Bij een dakrenovatie is het vervangen van enkele dakpannen niet meer voldoende. Door weersomstandigheden gaat de conditie van uw dak jaarlijks achteruit. Door tijdig uw dak te laten inspecteren en onderhoud te laten plegen, kunt u mogelijk een dakrenovatie uitstellen of voorkomen. Bij een dakrenovatie pakken we dus uw gehele dak aan, in plaats van kleine knelpunten.

Twijfelt u of een dakrenovatie de juiste keuze is voor uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Na een hevige storm kwamen we achter wat mankementen aan ons dak. Via deze website kregen we een mooie offerte en nu kijken we uit naar het moment dat ons dak af is. We zijn vriendelijk geholpen door deze heren.

Fatou & Daisy uit Bilthoven

Soorten dakbedekking

De specialisten van Dakdekkers Nederland voeren dakrenovaties uit voor de volgende soorten daken:

 • Kunststof daken
 • Bitumen daken
 • Shingle daken
 • Daken met dakpannen

Wilt u meer informatie over de soorten daken en de renovaties of wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie? Neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Werkgebied in Bilthoven

Onze dakdekkers zijn in heel Bilthoven en omgeving werkzaam.

Openingstijden

Maandag:08:30 - 17:00 uur
Dinsdag:08:30 - 17:00 uur
Woensdag:08:30 - 17:00 uur
Donderdag:08:30 - 17:00 uur
Vrijdag:08:30 - 17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

 

Neem contact met ons op

U kunt ons inschakelen voor zowel een dakrenovatie als het vervangen van dakpannen, het isoleren van uw dak, onderhoud plegen aan uw huidige dak of het plaatsen van een geheel nieuw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om een afspraak in te plannen voor een gratis dakinspectie. Bel hiervoor naar 035-7720410 of stuur uw bericht naar info@dakdekkersnederland.nl. Gebruik onderstaande button om een gratis dakinspectie aan te vragen.

Gratis dakinspectie