Dakpannen vervangen Hilversum

Ook in Hilversum vervangen we dagelijks heel veel dakpannen. Een pannendak is immers de meestgekozen bescherming voor een dakconstructie. Maar na verloop van tijd zijn dakpannen aan vervanging toe en kan een lekkage schade toebrengen aan uw dakconstructie. Dakdekkers Nederland voert een gratis dakinspectie uit om de conditie van uw dak te bepalen. Komen we tot de conclusie dat vervanging nodig is, dan bieden we u altijd een zeer scherpe offerte.

 • Tot 30 jaar garantie op onze dakpannen
 • Gratis dakinspectie
 • Groepskorting bij meerdere daken
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Dakpannen met het KOMO-keurmerk

Vraag direct een gratis dakinspectie aan of bel 035-7720410 voor meer informatie over onze diensten.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Wanneer dakpannen vervangen?

Dakpannen worden doorgaans voornamelijk vervangen wanneer er zichtbare schade is, zoals barsten of poreusheid. Maar er zijn veel meer gevallen waarin het vervangen van uw dakpannen nodig is, waaronder:

 • Een lekkage in uw woning of pand
 • Ernstig vervuilde dakpannen die u niet meer schoon krijgt
 • Verschoven dakpannen die zorgen voor waterschade
 • Kapotte nokken door bijvoorbeeld stormschade
 • Ouderdom van uw dak

Merkt u dat uw dakpannen aan vervanging toe zijn? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een erkende dakdekker. Door bijvoorbeeld een lekkage kan waterschade ontstaan die vele malen duurder is om op te lossen dan enkel het vervangen van gebroken dakpannen. In het ergste geval ontstaat er schade in de dakconstructie van uw woning. Wanneer we ook dit moeten herstellen, kunnen de kosten flink oplopen. Laat daarom uw dakpannen tijdig checken en vervangen door de professionals van Dakdekkers Nederland.

Vervangen verouderde dakpannen

Vervangen keramische dakpannen

Doorgaans gaan keramische dakpannen 70 jaar mee, maar ze zijn we onderhevig aan verschillende invloeden, waaronder het weer. Een verouderde bekapping zorgt er dus vaak voor dat uw dakpannen sneller vervangen moeten worden. In sommige gevallen raden we na de gratis dakinspectie een dakrenovatie aan. Hierbij vervangen we alle dakpannen in één keer, zodat u de komende 70 jaar geen omkijken meer heeft naar uw bekapping. Het tijdig laten vervangen van uw verouderde dakpannen voorkomt hogere kosten voor een complete dakrenovatie.

Vervangen betonnen dakpannen

Betonnen dakpannen gaan ongeveer 45 jaar mee. Dat betekent dat u betonnen dakpannen eerder moet laten vervangen dan keramische dakpannen.

Kosten dakpannen vervangen

Voor een duidelijk kostenoverzicht van het vervangen van uw dakpannen maken we voor iedere woning een offerte op maat. De offerteprijs hangt namelijk samen met verschillende factoren, waaronder:

 • De totale oppervlakte die we moeten behandelen
 • De huidige conditie van uw dak en uw dakpannen
 • Of u nieuwe dakpannen wilt of alleen het verleggen van uw huidige dakpannen
 • Of u isolatie ingebouwd wilt hebben of niet
 • Eventuele herstelwerkzaamheden van lood-, zink- en koperwerk
 • Eventuele te vervangen dakramen of dakbeschot
 • Eventuele groepskorting op de offerteprijs

Op basis van bovenstaande factoren én aan de hand van onze gratis dakinspectie stellen we een offerte op maat op.

Meer dakpannen vervangen, meer korting

Wilt u samen met uw buren de dakpannen gezamenlijk laten vervangen? Laat dit doen door de professionals van Dakdekkers Nederland en profiteer van tot wel 5% korting op de offerteprijs. Wanneer gewenst, controleren we tijdens uw gratis dakinspectie ook het dak van de buren, om zo tot een zeer scherpe offerteprijs te komen. Zo zit u beiden nog nergens aan vast, maar weet u wel wat u mag verwachten.

Meer weten over onze groepskorting? Bel ons via 035-7720410 of vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Controle dakconstructie

Tijdens onze gratis dakinspectie checken we ook de constructie van uw dak. Die kan namelijk door lekkage dusdanig beschadigd zijn geraakt, dat we herstelwerkzaamheden moeten uitvoeren. Indien nodig vervangen onze professionele dakdekkers de panlatten, zodat ze de dakpannen er stevig op kunnen bevestigen.

Geen vergunning nodig voor dakpannen vervangen

Als uw woning niet de status monument heeft, dan hoeft u geen vergunning aan te vragen voor het laten vervangen van uw dakpannen. Ook wanneer u de kleur en vorm van uw dak gelijk blijven, is een vergunning vaak niet nodig. Wilt u een dakconstructie laten uitvoeren, dan is een vergunning wel verplicht. De gemeente moet een dermate grote aanpassing goedkeuren, voordat wij kunnen beginnen. Wanneer u vragen heeft over of een vergunning nodig is in uw situatie, kunt u ons altijd bellen via 035-7720410 of aankloppen bij uw gemeente.

Zeer goede prijs

Voor je zo’n grote uitgave doet voor het vervangen van dakpannen doe je altijd een beetje onderzoek naar de beste prijs en service. Bij Dakdekkers Nederland vonden we uitmuntende service voor een mooie prijs. Onze dakpannen liggen er weer mooi bij! Dank daarvoor, heren.

Nieuwe dakpannen nodig? Kies deze mannen!

Een vorige partij heeft slecht werk verricht bij het vervangen van mijn dakpannen. Dus de mannen van dakdekkersnederland moesten flinke inhaalwerkzaamheden verrichten. Ze hebben het top gedaan. Ik ben heel tevreden.

Beste dakdekkers in Hilversum

Via via kwamen we bij Dakdekkers Nederland terecht en nadat we akkoord gaven op de offerte hadden we in no time nieuwe dakpannen. Het ging erg snel en ze waren heel vriendelijk.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het laten vervangen van uw dakpannen of wilt u meer informatie over de conditie van uw dakpannen? Vraag een gratis dakinspectie aan of bel ons via onderstaande buttons.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410