Dakisolatie Zeist

Wilt u ook uw wooncomfort verhogen en besparen op uw energierekening? Met de juiste dakisolatie zijn de voordelen ongekend: een hoger energielabel voor uw pand, minder energiekosten en een hogere waarde van uw woning. En dat allemaal ligt nu voor iedereen binnen handbereik, want sinds kort kunt u in de regio Utrecht subsidie aanvragen voor dakisolatie. U krijgt dan van de gemeente een vergoeding als u de dakisolatie laat plaatsen door professionals. Alle voordelen op een rijtje:

 • 1. Lagere energiekosten
 • 2. Stijging van de marktwaarde van uw woning
 • 3. Verhoging van uw wooncomfort
 • 4. Subsidie mogelijk
 • 5. Waterdichte afwerking

Direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan via 035-7720410 of stuur een e-mail naar info@dakdekkersnederland.nl.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakisolatie door Dakdekkers Nederland

Weinig doe-het-zelvers weten hoe ze dakisolatie moeten aanleggen en omdat u werkt met het dakbeschot van uw woning, kunt u deze werkzaamheden beter uitbesteden aan een ervaren dakdekkersbedrijf. De professionals van Dakdekkers Nederland hebben jarenlange ervaring en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakisolatie. Dankzij onze kennis en ervaring garanderen we u een feilloze afwerking van de dakisolatie.

Kosten dakisolatie

Onze tarieven liggen tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Er zijn echter wel factoren die invloed hebben op de totaalprijs, zoals de soort isolatie, de dikte van het materiaal en de hoeveelheid grondstoffen in het product.

Subsidie voor dakisolatie

In Utrecht komen woningeigenaren en leden van de Vereniging van Eigenaren sinds kort in aanmerking voor subsidie als ze kiezen voor dakisolatie. U kunt deze subsidie aanvragen bij de gemeente. Meer informatie vindt u op de pagina “subsidie isolatie huis” van de Rijksoverheid.

Via de energiesubsidiewijzer checkt u zeer snel of u in aanmerking komt voor subsidie in Zeist en omgeving! Doorgaans vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente en via DigiD.

Wanneer dak isoleren

In de volgende gevallen is het een goed idee om nieuwe dakisolatie te laten plaatsen:

 • U heeft net een woning gekocht en u weet niet of het dak recent is geïsoleerd
 • U heeft lange tijd geleden het dak laten isoleren en het is aan vervanging toe

In beide gevallen raden we aan om via onderstaande button een gratis dakinspectie aan te vragen. We komen dan bij u langs om de huidige staat van uw dak te beoordelen en u te adviseren over eventuele nieuwe dakisolatie. In veel gevallen kan het lonen om de oude isolatie te vervangen door nieuwere isolatie met een hogere waarde of om aanvullend te isoleren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Soorten dakisolatie

 • SF19BB SuperFoil

Dit is een ademende, hoogwaardige en reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een Rd-toevoeging van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

 • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3,6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

 • Xlaine 18v Schapenwol

Dit is een duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie. De Xlaine 18v Schapenwol bestaat uit 18 lagen en heeft een zeer hoge Rti/isolatiewaarde van 6.00 m2.k/W. Het bestaat uit:

 • 1 laag gewapende, gemetalliseerde polyesterfolie
 • 3 lagen schapenwol
 • 7 lagen isolerende polyethyleen folie
 • 7 lagen gemetalliseerde polyesterfolie
 • Skytech Pro XL

De Skytech Pro CL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

 • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dak isoleren: onze werkwijze

Het plaatsen van dakisolatie doen we in de volgende 3 stappen:

Stap 1: isolatiemateriaal bepalen

Samen met u bepalen we welke dakisolatie het geschiktste is voor uw woning. Iedere soort is immers anders. Afhankelijk van de eisen van uw dak en uw persoonlijke wensen komen we tot de juiste dakisolatie voor uw situatie.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

Alle soorten dakisolatie, behalve de PIR-platen, krijgen we op rol geleverd. Die kunnen we dus zeer makkelijk meenemen en op het dakbeschot plaatsen. Dit doen we op vakkundige wijze.

Stap 3: dakbedekking plaatsen

Wanneer we de dakisolatie geplaatst hebben, leggen we hier panlatten overheen. Dit creëert een stevige basis voor uw dakpannen. We werken uw dak af en ruimen al het restafval op. Zo blijft u er niet mee achter.

Werkgebied Zeist en omgeving

We zijn werkzaam in Zeist en omgeving. U kunt ons inschakelen voor dakisolatie tot wel 40km rondom Zeist.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het isoleren van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan of neem contact met ons op via info@dakdekkersnederland.nl of 035-7720410.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410