Dakisolatie Huizen

Nieuwe dakisolatie kan flink wat geld kosten en het rendement ziet u niet direct terug. Daarom zijn veel woningeigenaren huiverig over deze investering. Dat is echter helemaal nergens voor nodig! Sinds 2 september kunt u namelijk via uw gemeente subsidie aanvragen voor het laten plaatsen van dakisolatie. En dat rendement komt veel sneller dan u denkt. Wacht dus niet langer en laat onze professionals dakisolatie bij u aanleggen in Huizen en omgeving. Bij Dakdekkers Nederland bent u verzekerd van:

 • 1. Lagere energiekosten
 • 2. Stijging van de marktwaarde van uw woning
 • 3. Verhoogd wooncomfort
 • 4. Subsidie
 • 5. Waterdichte afwerking

Direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan via 035-7720410 of stuur een e-mail naar info@dakdekkersnederland.nl.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakisolatie door Dakdekkers Nederland

Als experts weten we dat het lastig kan zijn om zelf dakisolatie aan te leggen. Dit begint vaak bij onvoldoende kennis van de soorten dakisolatie en resulteert doorgaans in slecht aangelegde dakisolatie. Als wij bij zo’n reparatieklus worden betrokken, adviseren we de huiseigenaren altijd om in het vervolg dit soort werkzaamheden uit te besteden aan echte professionals. Wij zorgen ervoor dat we continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en zo garanderen we u een feilloze afwerking van uw dakisolatie.

Kosten dakisolatie

Onze tarieven liggen tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Er zijn echter wel factoren die invloed hebben op de totaalprijs, zoals de soort isolatie, de dikte ervan en de hoeveelheid grondstoffen die verwerkt zijn in het product.

Subsidie voor dakisolatie

Het wordt nu nog aantrekkelijker om dakisolatie te laten plaatsen in Huizen en omgeving. Sinds 2 september kunnen woningeigenaren en leden van de VvE een subsidieaanvraag doen bij de gemeente. U krijgt dan een financiële vergoeding voor het laten plaatsen van dakisolatie. U kunt deze subsidie aanvragen bij de gemeente. Meer informatie vindt u op de pagina “subsidie isolatie huis” van de Rijksoverheid.

Via de energiesubsidiewijzer checkt u zeer snel of u in aanmerking komt voor subsidie in Huizen en omgeving! Doorgaans vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente en via DigiD.

Wanneer dak isoleren

Laat een dakinspectie uitvoeren in de volgende gevallen:

 • U heeft net een woning gekocht en u weet niet of het dak recent is geïsoleerd
 • U heeft lange tijd geleden het dak laten isoleren en het is aan vervanging toe

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Soorten dakisolatie

 • SF19BB SuperFoil

 

Dit is een ademende, hoogwaardige en reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een Rd-toevoeging van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

 • SF40BB SuperFoil

 

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3,6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

 • Xlaine 18v Schapenwol

 

Dit is een duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie. De Xlaine 18v Schapenwol bestaat uit 18 lagen en heeft een zeer hoge Rti/isolatiewaarde van 6.00 m2.k/W. Het bestaat uit:

 • 1 laag gewapende, gemetalliseerde polyesterfolie
 • 3 lagen schapenwol
 • 7 lagen isolerende polyethyleen folie
 • 7 lagen gemetalliseerde polyesterfolie
 • Skytech Pro XL

 

De Skytech Pro CL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

 • PIR-platen

 

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dak isoleren: onze werkwijze

Het plaatsen van dakisolatie doen we in de volgende 3 stappen:

Stap 1: isolatiemateriaal bepalen

We moeten natuurlijk kijken naar uw wensen en naar de vereisten van uw dak. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak, dan zijn PIR-platen niet de juiste dakisolatie. Afhankelijk van het rendement en andere wensen bepalen we de geschiktste dakisolatie voor uw pand.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

We nemen de dakisolatie mee naar uw pand en gaan aan de slag. We halen de dakpannen los en plaatsen het isolatiemateriaal. Vooral de soorten die op rol worden geleverd, kunnen we heel makkelijk meenemen en op het dakbeschot plaatsen.

Stap 3: dakbedekking aanbrengen

 

Als het isolatiemateriaal ligt, dan leggen we de panlatten terug. Hier overheen plaatsen we de dakpannen. Na afloop van alle werkzaamheden ruimen we al het restafval op en klaar is Kees!

Bij een plat dak krijgt u eerst een onderlaag van APP en daarop de Bitumen bovenlaag.

Werkgebied Huizen en omgeving

We zijn werkzaam in Huizen en omgeving. U kunt ons inschakelen voor dakisolatie tot wel 40km rondom Huizen.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het isoleren van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan of neem contact met ons op via info@dakdekkersnederland.nl of 035-7720410.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410