Dakisolatie Bussum

Direct besparen en het energielabel van uw woning of bedrijfspand verhogen? Kies dan voor dakisolatie! U verhoogt hiermee direct de waarde van uw pand én u krijgt mogelijk subsidie voor het laten isoleren van uw dak in Bussum en omgeving. De voordelen op een rijtje:

 • 1. Lagere energiekosten
 • 2. Stijging van de marktwaarde van uw woning
 • 3. Verhoogd wooncomfort
 • 4. Subsidie mogelijk
 • 5. Waterdichte afwerking

Direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan via 035-7720410  of stuur een e-mail naar info@dakdekkersnederland.nl.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakisolatie door Dakdekkers Nederland

Laat u uw dakisolatie uitvoeren door de specialisten van Dakdekkers Nederland, dan weet u zeker dat u topklasse service en dienstverlening krijgt. We houden nauwlettend de innovaties in de gaten. We kunnen u dus verzekeren van een verantwoorde en up-to-date-werkwijze waarbij we aan alle veiligheidseisen voldoen.

Kosten dakisolatie

Onze tarieven liggen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. Er zijn echter wel factoren die invloed hebben op de totaalprijs, zoals de soort isolatie, de dikte, de hoeveelheid grondstoffen die in het eindproduct zitten.

Subsidie voor dakisolatie

Heeft u een koopwoning of bent u lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan komt u in de provincie Utrecht wellicht in aanmerking voor subsidie voor dakisolatie. Vanaf 2 september is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente. Meer informatie vindt u op de pagina “subsidie isolatie huis” van de Rijksoverheid.

Via de energiesubsidiewijzer checkt u supersnel of u in aanmerking komt voor subsidie! Doorgaans vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente en via DigiD.

Wanneer dak isoleren

Heeft u net een woning gekocht en weet u niet of het dak onlangs is geïsoleerd? Of heeft u zelf enige tijd terug het dak laten isoleren, maar wilt u weten of deze isolatie nog wel voldoet? We raden aan om altijd een goed geïsoleerd dak boven uw hoofd te hebben. Vraag een gratis dakinspectie aan en onze professionals komen bij u langs om de huidige staat van uw dakisolatie te beoordelen. In veel gevallen kan het lonen om de oude isolatie te vervangen door nieuwere isolatie met een hogere waarde of aanvullend te isoleren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Soorten dakisolatie

 • SF19BB SuperFoil

Dit is een ademende, hoogwaardige en reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een Rd-toevoeging van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

 • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3,6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

 • Xlaine 18v Schapenwol

Dit is een duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie. De Xlaine 18v Schapenwol bestaat uit 18 lagen en heeft een zeer hoge Rti/isolatiewaarde van 6.00 m2.k/W. Het bestaat uit:

 • 1 laag gewapende, gemetalliseerde polyesterfolie
 • 3 lagen schapenwol
 • 7 lagen isolerende polyethyleen folie
 • 7 lagen gemetalliseerde polyesterfolie
 • Skytech Pro XL

De Skytech Pro CL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

 • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dak isoleren: onze werkwijze

We isoleren uw dak op een vakkundige werkwijze die we graag met u delen.

Stap 1: isolatiemateriaal bepalen

Voor we aan de slag gaan, moeten we bepalen welk isolatiemateriaal het geschiktste is voor uw woning. Zoals u hierboven heeft gelezen, zijn er veel verschillende soorten isolatie. We bespreken uw wensen en brengen de mogelijkheden van uw dak in kaart. Op basis daarvan kiezen we de geschiktste dakisolatie.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

Alle isolatiemateriaal, behalve de PIR-platen, worden op rol geleverd. Dit kunnen we direct op het dakbeschot plaatsen.

Stap 3: dakbedekking aanbrengen

Over het isolatiemateriaal brengen we panlatten aan. Dit vormt een stevige basis voor de dakpannen. We plaatsen ze op vakkundige wijze, ruimen alles op en laten u uw nieuwe dak zien. Bij een plat dak plaatsen we eerst een APP onderlaag en hierop de Bitumen bovenlaag

Werkgebied Bussum en omgeving

We zijn werkzaam in Bussum en omgeving. U kunt ons inschakelen voor dakisolatie tot wel 40km rondom Bussum.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het isoleren van uw dak. Vraag een gratis dakinspectie aan of neem contact met ons op via info@dakdekkersnederland.nl of 035-7720410.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410