Dakisolatie Bilthoven

Met de juiste dakisolatie bespaart u veel geld op uw energierekening en verhoogt u ook nog eens het energielabel van uw woning of bedrijfspand. Tevens verhoogt u met dakisolatie de waarde van uw woning. Afhankelijk van uw regio krijgt u mogelijk subsidie voor het laten isoleren van uw dak. Kies voor de volgende zekerheden:

  • 1. Lagere energiekosten
  • 2. Stijging van de marktwaarde van uw woning
  • 3. Verhoog wooncomfort
  • 4. Subsidie mogelijk
  • 5. Waterdichte afwerking

Direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan via 035-7720410 of stuur een e-mail naar info@dakdekkersnederland.nl.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakisolatie door Dakdekkers Nederland

U kunt beter niet zelf gaan prutsen met dakisolatie, omdat u werkt met de fundering van uw woning. Mocht iets niet goed gaan, dan bent u erg ver van huis. Laat de dakisolatie daarom uitvoeren door ervaren en vakkundige dakdekkers. Kiest u voor Dakdekkers Nederland, dan weet u zeker dat u de beste dakisolatie en service krijgt. Onze specialisten zijn namelijk continu op de hoogte en houden alle innovaties in de gaten. Zo kunnen we u verzekeren van een veilige en altijd up-to-date-werkwijze.

Kosten dakisolatie

Onze tarieven liggen tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Er zijn echter wel factoren die invloed hebben op de totaalprijs, zoals de soort isolatie, de dikte en de hoeveelheid grondstoffen die in het product verwerkt worden.

Subsidie voor dakisolatie

Voor woningeigenaren en leden van de VvE (Vereniging van Eigenaren) is het zeer aantrekkelijk om te kiezen voor nieuwe dakisolatie in Bilthoven en omgeving. U komt namelijk in aanmerking voor subsidie voor deze dakwerkzaamheden. Vanaf 2 september is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente. Meer informatie vindt u op de pagina “subsidie isolatie huis” van de Rijksoverheid.

Via de energiesubsidiewijzer checkt u zeer snel of u in aanmerking komt voor subsidie in Bilthoven! Doorgaans vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente en via DigiD.

Wanneer dak isoleren

Voor veel mensen is het nog onduidelijk wanneer het dak geïsoleerd moet worden. Eigenlijk is het heel simpel:

   • Heeft u net een woning gekocht en weet u niet of het dak recent is geïsoleerd?
   • Heeft u lange tijd geleden het dak laten isoleren en is het aan vervanging toe?

Dan raden we aan om contact met ons op te nemen. Mogelijk is uw dak toe aan nieuwe isolatie. Vraag een gratis dakinspectie aan en onze professionals komen bij u langs om de huidige staat van uw dakisolatie te beoordelen. In veel gevallen kan het lonen om de oude isolatie te vervangen door nieuwere isolatie met een hogere waarde of aanvullend te isoleren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Soorten dakisolatie

   • SF19BB SuperFoil

Dit is een ademende, hoogwaardige en reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een Rd-toevoeging van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

   • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3,6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

   • Xlaine 18v Schapenwol

Dit is een duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie. De Xlaine 18v Schapenwol bestaat uit 18 lagen en heeft een zeer hoge Rti/isolatiewaarde van 6.00 m2.k/W. Het bestaat uit:

 • 1 laag gewapende, gemetalliseerde polyesterfolie
 • 3 lagen schapenwol
 • 7 lagen isolerende polyethyleen folie
 • 7 lagen gemetalliseerde polyesterfolie
   • Skytech Pro XL

De Skytech Pro CL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

   • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dak isoleren: onze werkwijze

We isoleren uw dak in de volgende stappen:

Stap 1: isolatiemateriaal bepalen

Ieder dak is anders en dus moeten we in overleg met u bepalen welk isolatiemateriaal voldoet aan uw wensen en aan de eisen van uw dak. Op basis van dit overleg kiezen we het geschiktste isolatiemateriaal.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

We nemen het isolatiemateriaal mee. Behalve de PIR-platen worden alle isolatiematerialen op rol geleverd. Het is bij deze varianten dus zeer makkelijk om het isolatiemateriaal op het dakbeschot te plaatsen.

Stap 3: aanbrengen van dakbedekking

Nadat de isolatie is geplaatst brengen wij hierop de panlatten en dakpannen aan.

Bij een plat dak krijgt u eerst een APP onderlaag en hierop de Bitumen bovenlaag.

Werkgebied Bilthoven en omgeving

We zijn werkzaam in Bilthoven en omgeving. U kunt ons inschakelen voor dakisolatie tot wel 40km rondom Bilthoven.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het isoleren van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan of neem contact met ons op via info@dakdekkersnederland.nl of 035-7720410.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410