Dakdekker Zaandam

Professionele renovatie, reparatie en onderhoud door onze dakdekkers

Als het dak van uw woning of bedrijf in Zaandam beschadigd of aan vervanging toe is, schakelt u een professionele dakdekker van Dakdekkers Nederland in. Wij zijn werkzaam in alle wijken in Zaandam en zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, isoleren en renoveren van alle soorten daken.

Voor iedere klus aan uw dak komen wij langs voor een gratis dakinspectie. Dit geeft u een goed beeld van de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende kosten. De inspectie is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Klik op de button en vraag een gratis inspectie van uw dak aan.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dé dakdekker van Zaandam en omgeving

Is uw dak beschadigd, wilt u het dak van uw oude woning laten isoleren of zoekt u een ervaren dakdekker die het dak periodiek kan onderhouden? Schakel dan de hulp in van Dakdekkers Nederland. Door onze uitgebreide dekking kunnen wij werkzaamheden aan uw dak uitvoeren in iedere wijk in Zaandam. Op onze werkzaamheden geldt een standaard garantie van 10 jaar; wij maken namelijk alleen gebruik van de hoogwaardige materialen van KOMO. Losse dakpannen hebben een garantie van 30 jaar.

Het platte dak van ons pand was na een storm ernstig beschadigd, waardoor er lekkage ontstond. We zijn direct in contact getreden met Dakdekkers Nederland die ons snel hebben geholpen. Het nieuwe bitumen dak hebben we direct laten voorzien van valbeveiliging. Het dak voldoet nu weer aan alle veiligheidseisen.

John van Boven – Zaandam Zuiderhout

Kosten van onze dakdekkersdiensten in Zaandam

De kosten van onze dakwerkzaamheden zijn van diverse factoren afhankelijk, waardoor het niet mogelijk is om hiervoor vaste prijzen te noemen. De prijs is afhankelijk van het type dak, het soort dakbekleding, de complexiteit van de klus, het totale oppervlak en de staat van het dak.

Wij willen u wel graag een zo compleet mogelijk beeld geven van de te verwachten kosten. Daarom plannen wij altijd een dakinspectie in. De gratis inspectie is vrijblijvend en verplicht u verder tot niets.

Uw wensen inventariseren

Klik op de button hieronder om een gratis dakinspectie aan te vragen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u om de aanvraag en uw wensen door te nemen. Aan de hand van het gesprek kunnen wij u al een eerste indicatie geven van de kosten voor de klus. Als u wilt, kunnen we hierna direct een afspraak inplannen voor de gratis dakinspectie. In de meeste gevallen kunnen we binnen een week al langskomen.

Wij komen uw dak inspecteren

Op de afgesproken datum krijgt u bezoek van een ervaren inspecteur. Het onderzoek heeft als doel om onvoorziene werkzaamheden voor ons en onvoorziene kosten voor u te voorkomen. De gratis dakinspectie is vrijblijvend; u zit nergens aan vast.

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Na de inspectie stellen wij een offerte voor u op. Als u akkoord gaat, plannen we direct de werkzaamheden aan uw dak in. Wij maken altijd in overleg met u een planning. Zo kunt u zelf bepalen wanneer wij aan uw dak werken.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkerswerkzaamheden in Zaandam

De dakdekkers in Zaandam zijn beschikbaar voor diverse soorten werkzaamheden aan pannendaken, bitumen daken, kunststof daken en shingle daken. Bekijk hieronder welke dakwerkzaamheden onze dakdekkers voor u uit kunnen voeren:

Periodiek onderhoud

Wij doen veel periodiek onderhoud bij bedrijven met een plat dak. Hier blijft vaak vuil op liggen, waardoor de kans op lekkage toeneemt. Door het dak regelmatig schoon te maken en te inspecteren, worden toekomstige problemen vroegtijdig gesignaleerd.

Dakreparatie

Door storm raken daken van oude panden relatief snel beschadigd. Het is dan zaak om de beschadigde delen zo snel mogelijk te repareren om lekkage te beperken of te voorkomen. Onze dakdekkers in Zaandam staan voor u klaar om uw dak snel en vakkundig te repareren.

Dakrenovatie

Bij oude panden komt het nog wel eens voor dat er ernstige schade ontstaat aan het dak. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met het renoveren van daken van oude panden en het aanbrengen van nieuwe dakisolatie.

Nieuw daken

Een nieuw dak kan uw huis of bedrijfspand een geheel nieuwe uitstraling geven. Onze dakdekkers vervangen uw huidige pannen door een andere soort dakpan of een andere kleur, waarmee uw pand een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

Dak isoleren

Een goed geïsoleerd huis is in staat om de warmte binnen te houden. Oudere daken zijn meestal slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Laat uw dak isoleren door onze dakdekkers en start met besparen op uw energierekening.

Dakpannen vervangen

Als de pannen van uw dak beschadigd zijn, komen wij bij u langs om ze te vervangen. Wacht niet te lang met de vervanging, omdat er bij slecht weer al snel lekkages en waterschade kunnen ontstaan.

Werkgebied Zaandam

Onze dakdekkers voeren specialistische dakwerkzaamheden uit in de volgende Zaandamse wijken:

 • ’t Kalf
 • Poelenburg
 • Kleurenbuurt
 • Kogerveld
 • Rosmolenbuurt
 • Havenbuurt
 • Westerwatering
 • Zaandam Zuid
 • Peldersveld
 • Hoornseveld
 • Burgemeestersbuurt
 • Hofwijk
 • Schilderswijk
 • Oud West
 • Nieuw West
 • Russische Buurt

Een aantal maanden geleden merkten we dat een muur op zolder vochtig was. Toen we ons dak bekeken, bleek dat er een aantal dakpannen beschadigd was. Via vrienden zijn we in contact gekomen met de Zaandamse dakdekkers van Dakdekkers Nederland. Na een snelle, gratis inspectie hebben ze het probleem snel verholpen. Wij raden dit bedrijf dan ook bij iedereen aan.

Bart Scholten – Zaandam Burgemeestersbuurt

Neem contact op met een professionele dakdekker uit Zaandam

Woont u in Zaandam en heeft u problemen met uw dak of wilt u het laten renoveren of isoleren? Vraag hieronder een gratis dakinspectie aan. De inspectie is geheel vrijblijvend en geeft u een compleet beeld van de te verwachten kosten. Na het aanvragen nemen wij contact op om uw specifieke wensen te bespreken.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410