Dakdekker Volendam

Ervaren dakdekkers voor particulieren en zakelijke klanten in Volendam

Dakdekkers Nederland in Volendam isoleert, onderhoudt, renoveert of repareert vakkundig het dak van uw woning of bedrijfspand. Ook voor het verhelpen van een lekkage schakelt u de professionele dakdekkers van Dakdekkers Nederland in om verdere waterschade te voorkomen.

Onze dakdekkers verrichten dakdekkerswerkzaamheden in alle wijken van Volendam. We verrichten dagelijks werkzaamheden aan platte daken, daken met shingles, bitumen en pannendaken. Hierdoor zijn we de specialist op dakdekkersgebied.

Wij helpen u bij:

 • Dakonderhoud
 • Dakreparatie
 • Dakisolatie
 • Dakrenovatie

Lees meer

Vraag bij ons een gratis dakinspectie aan om de staat van uw dak en de mogelijkheid tot het plaatsen van een nieuw dak te bespreken. Zo kunnen we de werkzaamheden beter inschatten en maken we op basis daarvan een offerte op maat. Wij komen nog dezelfde week bij u langs in Volendam om een inspectie uit te voeren.

Gratis dakinspectie aanvragen

Uw vakkundige en professionele dakdekker in Volendam

Onze dakdekkers zijn actief in de gehele regio Volendam en zijn hierdoor expert in het onderhouden, repareren, isoleren en renoveren van alle soorten daken. De materialen die wij gebruiken zijn voorzien van het KOMO-keurmerk en zijn daardoor van de beste kwaliteit. U ontvangt daarom 30 jaar garantie op compleet nieuwe pannendaken en ruim 10 jaar garantie op de door ons gebruikte materialen.

Prijzen dakdekker regio Volendam

Wat de tarieven zijn van onze dakdekkerswerkzaamheden in Volendam is afhankelijk van het soort dak, de totale oppervlakte en de hoeveelheid werkzaamheden. Omdat de prijs daardoor verschilt per project, vermelden wij geen standaardprijzen op onze website. Wij geven u graag inzicht in de tarieven met een op maat gemaakte offerte die we opstellen volgens onderstaand stappenplan:

Inventariseren van uw wensen

Zodra wij het door u ingevulde aanvraagformulier ontvangen, bellen wij u binnen 48 uur om uw wensen door te nemen. Op basis van uw wensen en de informatie die u ons geeft over uw dak, maken wij een inschatting van de beoogde kosten. Ook maken we direct een afspraak voor de gratis en vrijblijvende dakinspectie van uw woonhuis of bedrijfspand.

Inspecteren van uw dak in Volendam

Door een dakinspectie uit te voeren, krijgen wij een beter beeld van de dakdekkerswerkzaamheden die we moeten uitvoeren om aan uw wensen te kunnen voldoen. Door de inspectie weten we precies welke werkzaamheden nodig zijn en voorkomen we dat er onnodig extra werkzaamheden gedaan worden. U weet daarom precies waar u aan toe bent zodra u van ons de offerte ontvangt. Het inspecteren van uw dak is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Opstellen vrijblijvende offerte

Nadat wij de dakinspectie hebben uitgevoerd, stellen we een offerte op. Onthoud goed dat de offerte u tot niets verplicht: het is geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de offerte, dan stellen we een datum vast voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens uw planning. Wij vinden het belangrijk dat we de werkzaamheden uitvoeren op een moment dat het voor u het handigst is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werkzaamheden van onze dakdekkers in Volendam

Onze vakkundige dakdekkers in Volendam voeren de dakdekkerswerkzaamheden zorgvuldig en vlot uit. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het onderhouden, repareren, renoveren en isoleren van kunststof daken, shingles, dakpannen en bitumen. Dakdekkers Nederland helpt u graag bij:

Dakonderhoud

Laat uw dak periodiek onderhouden door een van onze professionele dakdekkers om het dak een langere levensduur te geven. Tijdens de periodieke controle van het dak van uw woning of bedrijfspand signaleren en verhelpen we eventuele problemen en lekkages op tijd.

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd of is er een daklekkage ontstaan? Onze ervaren dakdekkers repareren uw dak vakkundig en snel. We zijn in de regio Volendam snel ter plaatse om het probleem direct op te lossen.

Dakrenovatie

Wij renoveren uw beschadigde of verouderde dak in Volendam en brengen het daarmee terug in de originele staat. Tijdens de dakrenovatie brengen we ook nieuw isolatiemateriaal aan. Hierdoor is het dak van uw woning of bedrijf weer als nieuw.

Nieuwe daken

Door het plaatsen van een nieuw dak geven we uw woonhuis of bedrijfspand een compleet nieuwe uitstraling. Natuurlijk laten we u tijdens het plaatsen van het dak niet in de kou zitten en daarom dekken we altijd een gedeelte van het dak af met zeil.

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren zorgen we ervoor dat er geen warme lucht via het dak naar buiten gaat. Hierdoor blijft de warmte in uw woning of bedrijfspand en blijft de temperatuur aangenaam. Met een goede dakisolatie bespaart u ook nog eens op de energierekening.

Dakpannen vervangen

Uw dakpannen kunnen ernstig beschadigen door verschillende weersinvloeden. Door uw dakpannen te vervangen kunt u lekkage of waterschade voorkomen. Tijdens een dakinspectie bekijken onze dakdekkers in Volendam de staat van uw dakpannen. Neem contact met ons op voor de inspectie.

Werkgebied Volendam

Ons werkgebied beslaat alle wijken in Volendam. Wij zijn onder andere werkzaam in onderstaande wijken:

 • Edam-Oude kom
 • Industrieterrein-Oosthuizerweg
 • Edam III
 • Edam-Singelwijk
 • Edam-Molenbuurt
 • Zeevangpolder
 • Zuidpolder
 • Purmerpolder
 • Volendam-Oude kom
 • Volendam-Planetenbuurt
 • Volendam-Rozettenbuurt
 • Volendam-Bloemenbuurt
 • Volendam-Industriegbied
 • Volendam-Middengebied

 

Neem contact op met onze vakkundige dakdekkers in Volendam

Maak een afspraak met onze ervaren dakdekkers voor het onderhouden, repareren, isoleren en renoveren van uw dak. Binnen een week komen we bij u langs om een dakinspectie uit te voeren en uw wensen te bespreken.

Openingstijden

Maandag:08:30 - 17:00 uur
Dinsdag:08:30 - 17:00 uur
Woensdag:08:30 - 17:00 uur
Donderdag:08:30 - 17:00 uur
Vrijdag:08:30 - 17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten