Dakdekker Utrecht

Professionele renovatie, reparatie en onderhoud door onze dakdekkers

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Utrecht voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan uw dak? Neem dan contact op met Dakdekkers Nederland. Wij zijn werkzaam in alle wijken in Utrecht en voeren dagelijks uiteenlopende dakdekkerswerkzaamheden uit. Zo helpen wij u bij reparatie, isolatie, onderhoud en renovatie van daken met pannen, shingles, bitumen en kunststof.

Wilt u weten hoe onze dakdekkers u kunnen helpen? Wij komen graag bij u langs in Utrecht voor een gratis dakinspectie. Meestal kunnen wij binnen een week bij u langskomen om het dak te inspecteren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkers Utrecht, onderdeel van Dakdekkers Nederland

De ervaren dakdekkers in Utrecht vallen onder Dakdekkers Nederland. Ons grote bereik stelt ons in staat om alle wijken in Utrecht te bedienen. Voor onze werkzaamheden gebruiken we alleen materialen die voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. U krijgt dan ook altijd 10 jaar garantie. Op pannendaken geven wij zelfs 30 jaar garantie.

Wij wonen sinds drie jaar in de binnenstad van Utrecht. Een heel mooi pand, maar helaas was er sprake van verborgen gebreken: het dak bleek in zeer slechte staat te zijn. De dakdekkers van Dakdekkers Nederland hebben ons fantastisch geholpen met het renoveren van het dak. Ons huis is gelijk een stuk beter geïsoleerd dan voorheen!

Barend Verheul – Utrecht Binnenstad

Kosten dakdekker in Utrecht

Voor een specifieke prijsopgave is het noodzakelijk om samen uw wensen te bespreken en uw dak te inspecteren. Dit stelt ons in de gelegenheid om een eerlijke offerte voor u op te stellen. Zo worden er namelijk geen werkzaamheden gedaan die u niet begroot had. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Wij geven u graag inzicht in onze werkwijze:

Uw wensen inventariseren

Ons werk begint zodra u een offerte heeft aangevraagd. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen we u een inschatting geven van de kosten. Om tot een volledige offerte te komen, maken we een afspraak voor een gratis dakinspectie.

Gratis inspectie van uw dak in Utrecht

Wij komen bij u langs voor een inspectie van uw dak. Zo kunnen we de staat van het dak beoordelen. Zo voorkomen we dat u voor onverwachte kosten komt te staan. In de uiteindelijke offerte – die we op basis van de dakinspectie opstellen – vindt u de totale kosten van het project.

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Na bovenstaande werkzaamheden doen wij een geheel vrijblijvende offerte toekomen. U zit dus nergens aan vast. Als u akkoord gaat met de offerte, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden van onze dakdekkers in te plannen. Onze dakdekkers uit Utrecht houden hierbij rekening met uw agenda: u bepaalt wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Werkzaamheden dakdekkers Utrecht

Onze Utrechtse dakdekkers hebben ervaring met alle vormen van dakwerkzaamheden. Voor vakkundige renovatie, onderhoud, reparatie en isolatie van bitumen, kunststof, pannen en shingles schakelt u Dakdekkers Nederland in. Een overzicht van onze werkzaamheden:

Dakonderhoud

Periodiek onderhoud van uw dak voorkomt problemen. Als u het dak van uw woning of bedrijfspand regelmatig laat inspecteren en reinigen, kunnen beschadigingen tijdig gerepareerd worden. Dakonderhoud voorkomt lekkages en bijkomende schade.

Dakreparatie

Als u schade aan het dak tijdig laat repareren door onze dakdekkers in Utrecht, voorkomt u lekkages en waterschade. Met KOMO-gecertificeerd materiaal repareren wij uw dak, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Dakrenovatie

Renovatie van daken is een van de werkzaamheden die wij in Utrecht uitvoeren. Vaak zijn het oude panden die wij voorzien van isolatiemateriaal en een nieuw dak met dakpannen. Door het dak goed te isoleren, besparen de bewoners jaarlijks veel geld.

Nieuwe daken

Om u niet in de kou te laten zitten, zorgen wij er tijdens een complete dakvervanging voor dat er altijd een gedeelte van het dak bedekt blijft. Zo beperken we de overlast van onze werkzaamheden voor u tot een minimum.

Dakisolatie

Steeds meer bewoners van oudere panden kiezen voor dakisolatie. Hierbij wordt isolerende folie onder de dakbedekking aangebracht, waardoor er minder warmte via het dak uit het huis ontsnapt. Dit bespaart aanzienlijk op uw energierekening.

Dakpannen vervangen

Dakpannen kunnen door invloeden van het weer beschadigen. Door gebroken of poreuze dakpannen zo snel mogelijk te laten vervangen, voorkomt u lekkage van uw dak. Meer weten? Met een gratis dakinspectie kunnen wij de staat van uw dak snel vaststellen.

Projecten in Utrecht

Bekijk hier een greep uit de dakwerkzaamheden die onze dakdekkers in Utrecht hebben voltooid.

Dakisolatie en vervangen van dakpannen in de binnenstad van Utrecht

In de Utrechtse binnenstad – aan de 1e Daalsedijk – hebben we het dak van een pand voorzien van X-laine folie. Tevens hebben we de oude dakpannen vervangen.

X-laine folie isolatie dak Utrecht
dakpannen antraciet pand Utrecht

Utrecht: dak ontluchten voor badkamerventilatie

Om de badkamer te ventileren, hebben onze dakdekkers dit huis in Utrecht voorzien van dakontluchting.

badkamerventilatie op dak Utrecht
dakontluchting op dak Utrecht

Werkgebied Utrecht

Dakdekkers Nederland heeft dakdekkers in heel Utrecht beschikbaar om dakwerkzaamheden te verrichten voor particulieren en bedrijven. Wij zijn werkzaam in de volgende Utrechtse wijken:

  • Utrecht West
  • Utrecht Noordwest
  • Utrecht Overvecht
  • Utrecht Noordoost
  • Utrecht Oost
  • Utrecht Binnenstad
  • Utrecht Zuid
  • Utrecht Zuidwest
  • Utrecht Leidsche Rijn
  • Utrecht Vleuten-De Meern

Toen we Dakdekkers Nederland hadden gevraagd om ons dak te repareren wegens een lekkage, zagen zij dat het isolatiemateriaal van het dak niet goed was bevestigd. Waarschijnlijk een fout die de vorige bewoners nooit hadden opgemerkt. Al snel was ons huis voorzien van nieuw isolatiemateriaal en was ons dak gerepareerd. Topservice van eerlijke vakmensen!

Fam. Bosma – Utrecht Leidsche Rijn

Contact opnemen met de dakdekker in Utrecht

Voor een gratis dakinspectie of een offerte voor onze dakwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met onze dakdekkers in Utrecht. Wij staan u graag te woord.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410