Dakdekker Nijmegen

Gratis dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur in Nijmegen: Dakdekkers Nederland

Voor reparatie, onderhoud, renovatie en isolatie van uw dak kiest u voor een ervaren dakdekker uit Nijmegen. Dakdekkers Nederland is een nationaal opererende organisatie met diverse specialismen op het gebied van dakwerken. Wij werken met professionele dakdekkers en gebruiken alleen KOMO-gecertificeerde materialen. U krijgt hierop standaard 10 jaar garantie.

Benieuwd wat onze dakdekkers voor het dak van uw woning of bedrijf in Nijmegen kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Dit kan meestal al binnen één werkweek gepland worden, zodat u snel weet wat de staat van uw dak is.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Professionele dakdekkers in Nijmegen

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het vervangen van dakbedekking en het onderhouden, repareren en isoleren van daken. Wij werken snel en secuur en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

“Het dak van ons huis in Nijmegen was oud; we hadden dan ook regelmatig lekkage. We hebben toen een dakinspectie aangevraagd bij Dakdekkers Nederland. Deze constateerde diverse beschadigingen die de lekkages veroorzaakten. Het dak is professioneel hersteld en ziet er weer uit als nieuw!”

Duncan & Laurie – Nijmegen-Centrum

Kosten dakdekker in Nijmegen

Wij kunnen op onze website geen exacte prijzen noemen. De kosten hangen namelijk samen met de staat van uw dak en het beoogde eindresultaat. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs om uw dak te inspecteren en de noodzakelijke werkzaamheden te inventariseren. Zo kunnen wij een gerichte en eerlijke offerte opstellen. Onze dakdekkers in Nijmegen hanteren de volgende methode om tot een offerte te komen:

Inventarisatie wensen

Zodra wij een offerte- of inspectie-aanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen twee werkdagen contact met u op. Samen inventariseren we de wensen voor uw dak, zodat we een eerste schatting van de kosten kunnen maken.

Gratis dakinspectie in Nijmegen

Om tot een gedegen prijsopgave te komen, voeren wij altijd een dakinspectie uit. Daarvoor komt er een gecertificeerde dakinspecteur bij u langs om de staat van het dak te beoordelen. Dit is voor u geheel gratis. De inspectie wordt opgevolgd door een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

Als uw wensen, de staat van het dak en de benodigde werkzaamheden in beeld zijn gebracht, stellen wij een offerte op. De offerte is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Bij goedkeuring van de offerte maken we een afspraak voor het uitvoeren van de dakwerkzaamheden.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Werkzaamheden van onze dakdekkers

Dakdekkers Nederland is werkzaam in Nijmegen en richt zich op het onderhouden, repareren, renoveren, vernieuwen en isoleren van daken. Met kundige dakdekkers wordt ieder project snel, professioneel en volledig naar wens opgeleverd.

Dakonderhoud

Voorkom lekkages en waterschade door uw dak te laten onderhouden door onze dakdekkers. Met periodiek onderhoud bent u problemen voor en heeft u altijd een schoon dak.

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd? Bel direct met Dakdekkers Nederland en laat het dak vakkundig repareren. Afhankelijk van de grootte van de schade en de agenda van onze dakwerkers, kunnen we een tijdelijk afdekzeil plaatsen.

Dakrenovatie

Bij oude panden komt het voor dat daken onherstelbaar beschadigd zijn. Wij kunnen in deze gevallen het complete dak renoveren en het in de oorspronkelijke staat terugbrengen.

Nieuwe daken

Een nieuw dak kan zorgen voor een compleet ander aangezicht van uw woning. Dit komt regelmatig voor bij vrijstaande huizen waar nieuwe bewoners in komen wonen. Bij het vernieuwen van het dak beperken we de overlast voor bewoners tot een minimum.

Dakisolatie

Via een slecht geïsoleerd dak kan veel warmte ontsnappen. Onze dakdekkers in Nijmegen kunnen uw dak bijvoorbeeld isoleren met dun X-Laine isolatiefolie. Door gebruik te maken van het folie, hoeft het dak niet verhoogd te worden.

Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen beschadigd en wilt u deze laten vervangen? Dakdekkers Nederland kan zowel stenen dakpannen als andere vormen van dakbedekking vervangen. Door middel van een inspectie bepalen we de benodigde werkzaamheden.

Werkzaam in alle wijken in Nijmegen

Onze dakdekkers zijn werkzaam in de volgende Nijmeegse stadsdelen:

  • Nijmegen-Centrum
  • Nijmegen-Oost
  • Nijmegen-Oud-West
  • Nijmegen-Nieuw-West
  • Nijmegen-Midden
  • Nijmegen-Zuid
  • Nijmegen Dukenburg
  • Nijmegen Lindenholt
  • Nijmegen-Noord

“Tijdens het noodweer van vorige herfst zijn er tientallen dakpannen van ons huis afgewaaid. Dakdekkers Nederland gebeld en ze zijn direct gekomen om de situatie te beoordelen. Om het dak af te dichten, is eerst een dekzeil geplaatst. De volgende dag is het dak in de oorspronkelijke staat hersteld. Top service!”

Fam. Hakkesteeg – Nijmegen-Zuid

Contactinformatie

Heeft u vragen over onze dakdekkersdiensten of wilt u een gecertificeerde dakinspecteur naar uw dak laten kijken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, wij helpen u graag verder.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410>