Dakdekker Hoofddorp

Onderhoud, reparatie, renovatie en isolatie van daken: voor particulieren en bedrijven

Moet uw dak gerepareerd worden of is het toe aan vervanging? Het dak van uw woning of bedrijfspand wordt vakkundig gerepareerd door onze dakdekkers in Hoofddorp. Andere werkzaamheden die wij uitvoeren zijn dakisolatie, dakrenovatie en periodiek onderhoud van daken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in werkzaamheden aan pannendaken, shingle daken en bitumen en kunststof daken.

Wilt u onze hulp voor werkzaamheden aan uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan. Hiermee krijgen wij een goed beeld van de uit te voeren werkzaamheden en kunnen wij u een specifieke offerte aanbieden. Zowel de inspectie als de offerte zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Uw dakdekker in Hoofddorp: 10 jaar garantie op onze werkzaamheden

De bij onze organisatie aangesloten Hoofddorpse dakdekkers zijn ervaren en leveren ieder project vakkundig en professioneel op. De plaatselijke dekking stelt ons in staat om in alle wijken van Hoofddorp onze dakwerkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden die onze dakdekkers uitvoeren vallen onder de garantietermijn van 10 jaar. Wij bieden u een lange garantie omdat wij uitsluitend werken met KOMO-gecertificeerde materialen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Op de door ons gebruikte dakpannen krijgt u zelfs 30 jaar garantie.

“Wij wilden onze woning een ander gezicht geven en hebben Dakdekkers Nederland ingeschakeld om
de dakpannen te vervangen. De klus was bijzonder snel geklaard, maar wel naar absolute tevredenheid. We krijgen er nog regelmatig complimenten over!”

Germaine van de Beek  – Hoofddorp Bornholm

Kosten dakdekkersdiensten in Hoofddorp

Wij kunnen op onze website geen standaard prijzen noemen voor onze werkzaamheden. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Zo is de prijs variabel door het soort dakbekleding dat gebruikt wordt en de complexiteit van het project. Tevens zijn het type dak, de totale oppervlakte en de huidige staat van het dak van invloed op de totale prijs.

Uiteraard wilt u wel een duidelijk beeld hebben van de kosten die u kunt verwachten. Daarom hanteren wij het volgende stappenplan om tot een complete offerte te komen.

Wij inventariseren uw wensen

Via de button onder het stappenplan vraagt u een vrijblijvende dakinspectie aan. Een inspectie heeft onze voorkeur, omdat we hiermee voorkomen dat we voor onvoorziene werkzaamheden komen te staan die u extra geld kosten. Na het aanvragen van de inspectie bellen wij u om het ingevulde te bespreken. Met deze eerste inventarisatie kunnen wij u al een schatting geven van de prijs. Ook maken we graag direct een afspraak voor de daadwerkelijke dakinspectie.

Wij inspecteren uw dak

Omdat u bepaalt wanneer wij langskomen, voeren wij de dakinspectie uit op een moment dat u dat uitkomt. Een ervaren inspecteur onderwerpt uw dak aan een gedegen onderzoek om verborgen gebreken vroegtijdig te signaleren. Het onderzoek is gratis en verplicht u tot niets.

Wij sturen u een vrijblijvende offerte

De dakinspectie stelt ons in staat om een specifieke offerte op te stellen die u precies vertelt wat de werkzaamheden gaan kosten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden aan de hand van uw agenda. U bepaalt wanneer wij aan de slag gaan met de werkzaamheden aan uw dak.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Werkzaamheden aan uw dak

Onze dakdekkers in Hoofddorp zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden. Zij voeren deze doorgaans uit op daken met pannen, shingles, bitumen en kunststof.

Periodiek onderhoud

Tijdige signalering van problemen en het voorkomen van lekkage zijn twee grote voordelen van periodiek onderhoud aan het dak van uw woning of bedrijfspand. Vooral panden met platte daken zijn gebaat bij regelmatig onderhoud omdat er veel vuil op kan blijven liggen.

Dakreparatie

Is uw dak in Hoofddorp beschadigd geraakt of heeft u lekkage? Dan is het belangrijk dat u uw beschadigde dak zo snel mogelijk laat repareren om lekkage of verdere schade te voorkomen. Schakel een dakdekker in en laat een vakkundige reparatie uitvoeren. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen voor het beste resultaat.

Dakrenovatie

Hoe ouder een dak is, hoe kwetsbaarder het wordt. Wij krijgen dan ook regelmatig het verzoek om een oud dak te renoveren. Bij de meeste dakrenovaties brengen wij gelijk nieuwe dakisolatie aan om het pand energiezuiniger te maken.

Nieuw dak

Geef uw huis een nieuwe uitstraling door de dakbedekking te laten vervangen. Dit kan met een andere materiaalsoort of met een andere kleur. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Dak isoleren

Door uw dak goed te laten isoleren houdt u de warmte binnenshuis. Zonder goede isolatie verlaat het grootste gedeelte van de warmte het huis via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken en dat uw energierekening daalt.

Dakpannen vervangen

Harde wind is de grootste veroorzaker van beschadigde en losliggende dakpannen. Dit lijkt niet ernstig, maar kan voor grote problemen zorgen. Voorkom lekkage en laat deze beschadigingen zo snel mogelijk verhelpen.

Werkgebied Hoofddorp

Onze dakdekkers voeren specialistische dakwerkzaamheden uit in de volgende Hoofddorpse wijken:

  • Hoofddorp Bornholm
  • Hoofddorp Centrum
  • Hoofddorp Floriande
  • Hoofddorp Graan voor Visch
  • Hoofddorp Overbos
  • Hoofddorp Pax
  • Hoofddorp Toolenburg


“Een aantal afgewaaide dakpannen hebben in de herfst van 2016 voor flink wat waterschade gezorgd op zolder. Het gebeurde ’s nachts waardoor we het pas de volgende dag ontdekten. We hebben direct een dakdekker gebeld die ons snel kwam helpen. Hij heeft eerst met een noodoplossing gezorgd dat verdere problemen voorkomen werden; later heeft hij de pannen vervangen voor de juiste. Vakwerk en een hele fijne, snelle service!”

Fam. Mol – Hoofddorp Toolenburg

Contactinformatie dakdekkers Hoofddorp

Wij werken voor particulieren en zakelijke klanten uit Hoofddorp op het gebied van dakisolatie, -renovatie, -reparatie en –onderhoud. Als u onze dakdekkers wilt inschakelen in Hoofddorp en omgeving, dan vraagt u eenvoudig een dakinspectie aan. Deze is geheel gratis en stelt ons in staat om een gedetailleerde offerte op te stellen voor de werkzaamheden aan uw dak.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410