Dakdekker Haarlem

Gespecialiseerde dakdekkers voor alle dakwerken in Haarlem

Heeft u een ervaren dakdekker in Haarlem nodig om uw dak te repareren, renoveren, isoleren of onderhouden? Neem dan contact op met Dakdekkers Nederland.

Onze dakdekkers zijn werkzaam in alle Haarlemse wijken en gespecialiseerd in alle dakwerken voor nieuwe en oude dakbedekking. Wij kunnen u helpen met diverse soorten dakbekleding: bitumen, kunststof daken en shingles.

Heeft u een beschadigd dak of wilt u de staat van het dak laten onderzoeken? Wij voeren een gratis dakinspectie uit om tot een eerlijke offerte te komen; zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Het dak van uw woning of bedrijf in Haarlem professioneel onderhouden

Onze dakdekkers in Haarlem leveren een compleet pakket dakwerken voor particulieren en bedrijven. Van dakinspectie tot een perfect eindresultaat opleveren: onze werkwijze is professioneel en duurzaam. Wij gebruiken voor onze werkzaamheden alleen materiaal met het KOMO-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit dakbedekking. Bij Dakdekkers Nederland krijgt u dan ook standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Na vele problemen met lekkages na hevige regenbuien wilden we ons complete dak eens goed aanpakken. Na een gratis inspectie werd duidelijk wat de werkzaamheden zouden zijn en wat dit ging kosten. Dit viel ons alleszins mee, dus na ons akkoord is het dak snel en naar volle tevredenheid vervangen. Voor professionele dakdekkers in Haarlem is Dakdekkers Nederland een aanrader!

Fam. Van de Craets – Haarlem Oude Stad

Kosten van een dakdekker in Haarlem

De prijs van een project is afhankelijk van diverse factoren. Daarom vindt u op onze website ook geen vaste tarieven. Om tot een complete prijsopgave te komen, komen wij bij u in Haarlem langs om een dakinspectie uit te voeren. Deze is voor u gratis en verplicht u tot niets. De inspectie geeft een goed beeld van de te verwachten werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Wij hanteren de volgende werkwijze om tot een eerlijke en duidelijke offerte te komen:

Uw wensen inventariseren

Vult u een offerte in via onze website, dan ontvangt u binnen 48 uur een reactie. Wij nemen graag telefonisch contact met u op om uw wensen omtrent het dak van uw woning of bedrijfspand in Haarlem door te nemen. Op deze manier kunnen wij u al een inschatting geven van de kosten.

Gratis dakinspectie

Omdat het tijdens onze werkzaamheden regelmatig voorkwam dat er aanvullende werkzaamheden nodig waren, zijn we begonnen met het uitvoeren van gratis dakinspecties. Dit om verrassingen voor u en voor ons te voorkomen. Bij ons weet u vooraf wat de staat van uw dak is en wat de te verwachten kosten zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het telefonische gesprek en de dakinspectie sturen wij u een offerte. Deze is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Na uw akkoord leggen we de agenda’s naast elkaar om af te stemmen wanneer het u uitkomt dat wij de werkzaamheden aan uw dak uitvoeren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Werkzaamheden van onze dakdekkers in Haarlem

Onze dakdekkers in Haarlem en omgeving voeren alle soorten dakwerken uit. Zo verrichten wij bij vele huizen periodiek onderhoud en vervangen wij bestaande daken door nieuwe dakbedekking. Wij hebben ervaring met bijna alle soorten dakbedekking. Zo werken wij veel met traditionele dakpannen, shingles, bitumen en kunststof. U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Dakonderhoud

Om toekomstige schade door bijvoorbeeld lekkage te voorkomen, voeren wij periodiek dakonderhoud uit. Hierbij reinigen wij uw dak, onderwerpen we het aan een grondige inspectie en voeren we noodzakelijke reparaties uit.

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd? Onze dakdekkers in Haarlem inspecteren uw dak en voeren de benodigde werkzaamheden snel en vakkundig uit. Ze zorgen er tevens voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.

Dakrenovatie

Is uw dak oud en wilt u dit professioneel laten renoveren? Onze dakdekkers bespreken graag uw wensen. Naast renovatiewerkzaamheden is het ook mogelijk om (nieuw) isolatiemateriaal aan te brengen waarmee u op uw energierekening kunt besparen.

Nieuw daken

Dakdekkers Haarlem vervangen regelmatig complete daken; soms wordt daarbij gekozen voor een ander type dakbedekking. In alle gevallen zorgen we ervoor dat er te allen tijde een deel van het dak bedekt blijft, zodat de overlast voor u beperkt blijft.

Dak isoleren

Bespaar op uw energierekening en kies ervoor om dakisolatie aan te brengen. De warmte blijft door het isolatiemateriaal langer binnen, waardoor u minder hoeft te stoken.

Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen beschadigd en wilt u deze op korte termijn laten vervangen? Onze professionele dakdekkers komen graag langs en zorgen ervoor dat uw dak weer als nieuw is.

Voltooide projecten in Haarlem

Onze vakkundige dakdekkers hebben in de regio Haarlem diverse dakprojecten afgerond. Hieronder bekijkt u het meest recente project.

Zonnepannen in Haarlem

Bij deze woning in Haarlem hebben wij alle oude dakpannen vervangen door zonnepannen. Dat zijn dakpannen met een zonnepaneel erin verwerkt. Zo blijft de uitstraling van het dak behouden, terwijl de bewoners genieten van het rendement van de zonnepannen.

woning Haarlem met zonnepannen
dakpannen met ingebouwde zonnepanelen

Ons werkgebied in Haarlem

Dakdekkers Nederland is werkzaam in de onderstaande wijken in Haarlem.

  • Haarlem Oude Stad
  • Haarlem Spoorbaan Leiden
  • Haarlem-Oost
  • Haarlemmerhoutkwartier
  • Haarlem Schalkwijk
  • Haarlem Westoever Noord Buitenspaarne
  • Ter Kleef en Te Zaanen
  • Oud Schoten en Spaarndam
  • Haarlem Duinwijk

Het shinglesdak van ons huis in Haarlem-Oost was eind vorig jaar door de storm hevig beschadigd. Na een dakinspectie van Dakdekkers Nederland hebben ze ons dak vakkundig voorzien van nieuwe, leien dakbedekking.

Jelle & Patricia – Haarlem-Oost

Contact opnemen met uw dakdekker in Haarlem

Is uw dak toe aan vervanging, heeft u lekkage of wilt u uw dak laten isoleren? Neem dan contact op met Dakdekkers Nederland. Wij inventariseren uw wensen en komen graag langs voor een gratis dakinspectie, zodat u weet waar u aan toe bent.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410