Dakdekker Arnhem

De professionele dakdekker in Arnhem voor particulieren en bedrijven

Onze dakdekkers in Arnhem voeren specialistische werkzaamheden uit aan het dak van uw woning of bedrijfspand. Wij onderhouden, isoleren, renoveren en repareren diverse soorten daken. Onze specialisaties zijn pannendaken, bitumen en kunststof daken en daken met shingles.

De specialisten van Dakdekkers Nederland helpen u ook snel en professioneel bij het verhelpen van daklekkage. Bel daarvoor direct 035-7720410.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. De inspectie geeft u een duidelijk en compleet beeld van de werkzaamheden aan uw dak.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Uw ervaren dakdekker in Arnhem en omgeving

Als uw dak aan vervanging toe is, of het dak dient gerepareerd te worden bij lekkage, dan schakelt u de hulp in van onze ervaren dakdekkers in Arnhem. Wij werken voor particulieren en zakelijke klanten in alle wijken in Arnhem. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, omdat wij uitsluitend gebruik maken van KOMO-gecertificeerde materialen. Standaard krijgt u dan ook 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Op dakpannen krijgt u zelfs 30 jaar garantie.

Tijdens de storm in het voorjaar waren er een aantal dakpannen van ons huis afgewaaid. Om lekkage te voorkomen hebben we direct Dakdekkers Nederland gebeld. Zij konden gelukkig snel komen en hebben het dak naar volle tevredenheid gerepareerd.

Bryan en Linne – Arnhem Spijkerkwartier

Kosten van onze dakdekkersdiensten in Arnhem

De prijzen voor werkzaamheden aan het dak van uw woning of bedrijfspand vindt u niet kant-en-klaar op onze website. Dit komt doordat de totale prijs van diverse factoren afhankelijk is. Ten eerste verschilt de prijs van werkzaamheden aan een plat dak van die van een pannendak. Ten tweede is de totale oppervlakte een variabele factor, net als de staat waarin het dak verkeert en de complexiteit van de klus.

Omdat wij u toch een duidelijk beeld willen geven van de totale kosten, maken wij graag een afspraak voor een dakinspectie. Dit is geheel gratis en verplicht u tot niets. Dit doen wij door het doorlopen van onderstaande stappen.

Inventariseren van uw wensen

Wanneer u een vrijblijvende en gratis dakinspectie wenst, dan kunt u het aanvraagformulier invullen. Wij zullen u hierna zo spoedig mogelijk bellen om uw specifieke wensen te bespreken. Dit geeft u al een indicatie van de te verwachten kosten. We plannen dan graag gelijk een afspraak voor de inspectie. Meestal kan dit al binnen een week.

Inspectie van het dak

De dakinspectie wordt gedaan door een ervaren inspecteur die door middel van dit gratis onderzoek de werkzaamheden en eventuele verborgen gebreken inventariseert. Zo komen wij niet voor verrassingen te staan tijdens onze werkzaamheden en komt u niet voor onvoorziene kosten te staan.

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Naar aanleiding van de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Ondanks dat het dak vaak gezien wordt als een grote kostenpost, zou onze prijs u wel eens mee kunnen vallen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk in. U bepaalt wanneer wij aan de slag mogen; wij werken alleen als u dat uitkomt.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkerswerkzaamheden in Arnhem

Is uw dak beschadigd, wilt u nieuwe dakbedekking of zoekt u een ervaren dakdekker voor periodiek onderhoud aan uw dak? In Arnhem voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Periodiek onderhoud

Staat uw woning of bedrijfspand in een boomrijke omgeving? Dan kunnen bladeren, takken en ander vuil voor veel problemen zorgen. In deze en iedere andere denkbare situatie kunnen wij periodiek onderhoud uitvoeren om uw dak schoon te houden.

Dakreparatie

Is het dak van uw huis of bedrijf in Arnhem beschadigd? Onze dakdekkers hebben ervaring met alle soorten dakbedekking en repareren het dak snel en vakkundig. Uiteraard zorgen wij voor zo min mogelijk overlast.

Dakrenovatie

Onze dakdekkers voeren regelmatig renovatiewerkzaamheden uit in Arnhem, met name voor oude panden. Voor een prijsopgave van een vakkundige renovatie van uw dak, vraagt u een gratis dakinspectie aan.

Nieuw dak

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw huis? Een effectieve methode is het vernieuwen van het dak. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur dakpannen en zie het opvallende resultaat.

Dak isoleren

Bij de meeste oude panden gaat veel warmte verloren via het dak. Voorkom hoge energiekosten en laat het dak isoleren. Zo blijft de warmte binnen en hoeft u uw huis minder te verwarmen.

Dakpannen vervangen

Heeft u beschadigde dakpannen, dan kunnen wij u snel en vakkundig voorzien van nieuwe pannen. Bel direct om lekkage en waterschade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen.

Werkgebied Arnhem

Ons werkgebied beslaat alle wijken in de drie stadsdelen in Arnhem: Arnhem Centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Wij helpen u met werkzaamheden aan uw dak in de volgende wijken:

 • Spijkerkwartier
 • Arnhemse Broek
 • Presikhaaf-West
 • Presikhaaf-Oost
 • St. Marten/Sonsbeek-Zuid
 • Klarendal
 • Velperweg e.o.
 • Alteveer en Cranevelt
 • Geitenkamp
 • Monnikenhuizen
 • Burgemeesterswijk/Hoogkamp
 • Schuytgraaf
 • Schaarsbergen e.o.
 • Heijenoord/Lombok
 • Klingelbeek
 • Malburgen-West
 • Malburgen-Oost (Noord)
 • Malburgen-Oost (Zuid)
 • De Laar
 • Vredenburg/Kronenburg
 • Elden
 • Elderveld
 • Rijkerswoerd

Vorig jaar hebben wij ons dak in Arnhem Centrum laten vervangen door Dakdekkers Nederland. Ze beloven weinig overlast en dat is ons inderdaad meegevallen. Ze vervangen het dak in delen, zodat er altijd een deel van het huis bedekt blijft. We zijn nog altijd ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat, ons huis valt zo echt op!

Cynthia Draaijer – Arnhem Centrum

Contact met onze dakdekkers in Arnhem

Heeft u de wens om uw dak te isoleren, renoveren of repareren? Onze dakdekker komt graag bij u langs om een gratis dakinspectie uit te voeren. Neem daarvoor contact met ons op en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om uw wensen te bespreken en een afspraak te plannen.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410