Dakdekker Apeldoorn

Specialistische en ervaren dakdekkers in Apeldoorn

Dakdekkers Nederland is uw specialist in Apeldoorn op het gebied van onderhoud, isolatie, renovatie en reparatie van het dak van uw woning of bedrijfspand. Bij een lekkage zijn onze dakdekkers bovendien snel aanwezig om het probleem te verhelpen.

Onze dakdekkers hebben veel ervaring met pannendaken, daken met shingles en bitumen en kunststof daken en verrichten dagelijks werkzaamheden in alle wijken in Apeldoorn.

Heeft u problemen met uw dak of wilt u graag een vrijblijvende en gratis dakinspectie uit laten voeren? Neem dan contact met ons op. Onze dakdekkers komen graag bij u langs om u te adviseren.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Wij zijn uw dakdekker in Apeldoorn en omgeving

Bij daklekkages, onderhoudswerkzaamheden en renovaties staan onze dakdekkers in Apeldoorn voor u klaar. Wij zijn werkzaam in alle wijken in Apeldoorn en verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierbij gebruiken wij alleen KOMO-goedgekeurde materialen; u krijgt dan ook standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden aan uw pannendak. De dakpannen zelf vallen onder een garantie van maar liefst 30 jaar.

Wij hebben een aantal jaar geleden een huis in het centrum van Apeldoorn gekocht. Helaas bleek pas achteraf dat het dak een pijnpunt was; het vertoonde nogal wat gebreken. Gelukkig heeft Dakdekkers Nederland ons perfect geholpen en ons dak weer in nieuwstaat gebracht. Vooral de goede communicatie viel ons op, topbedrijf!

Jeroen en Fien – Apeldoorn Centrum

Kosten dakdekker in Apeldoorn

Ieder project is anders. Omdat er zo veel zaken meespelen in de prijsbepaling omtrent een dakreparatie, -renovatie of –isolatie, hebben wij besloten om geen vaste prijzen te vermelden. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van factoren als het totale te repareren oppervlak, de staat van uw dak en de aard en complexiteit van de door ons te verrichten werkzaamheden.

Uiteraard wilt u vooraf wel weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom hanteren wij de volgende werkwijze om tot een specifieke offerte te komen voor de werkzaamheden aan uw dak.

Wij inventarisen uw wensen

Als u gebruik wilt maken van onze diensten, dan vragen wij u om het formulier voor een dakinspectie in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Op deze manier kunnen wij al uw wensen inventariseren en tot een eerste kostenschatting komen. Meestal plannen we meteen een afspraak om het dak van uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn te inspecteren. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Dakinspectie

Op het afgesproken tijdstip komen wij bij u langs om uw dak aan een inspectie te onderwerpen. Op deze manier inventariseren we de noodzakelijke werkzaamheden en komen wij en u niet voor verrassingen te staan. Na de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

De offerte die wij uitbrengen is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u akkoord en heeft u de offerte ondertekend, dan gaan wij aan de slag. Wij plannen zo snel mogelijk de werkzaamheden in aan de hand van uw agenda. Wij werken namelijk alleen op de momenten dat het u uitkomt.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkerswerkzaamheden in Apeldoorn

Onze professionele dakdekkers hebben vele jaren ervaring en zijn u graag van dienst bij de volgende dakwerkzaamheden:

Periodiek onderhoud aan uw dak

In de loop van de tijd kunnen diverse factoren ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw dak achteruitgaat. Door uw dak periodiek te laten onderhouden, komen problemen vroegtijdig aan het licht en heeft u altijd een schoon en betrouwbaar dak.

Dakreparatie

Is uw dak lek of vertoont het beschadigingen? Neem contact op met een dakdekker in Apeldoorn van Dakdekkers Nederland en laat uw dak snel en vakkundig repareren.

Dakrenovatie

Heeft u een oude woning waarvan het dak aan vervanging toe is? Wij brengen het dak terug in haar originele staat en zorgen ervoor dat het voorzien wordt van nieuw isolatiemateriaal.

Nieuw dak

Een nieuw dak kan uw woning een compleet andere uitstraling geven. Tijdens de werkzaamheden zorgen we ervoor dat u er nooit hinder van ondervindt; een gedeelte van het dak blijft altijd bedekt.

Dak isoleren

Door uw dak te isoleren blijft de warmte binnen. Dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten. Nieuw isolatiemateriaal zorgt dan ook voor een verlaging van uw energierekening.

Dakpannen vervangen

Zijn de pannen van uw dak beschadigd? Wij voeren een gratis dakinspectie uit en kunnen uw pannendak snel repareren of vervangen. Een snelle actie op beschadigde dakpannen voorkomt lekkages en schade.

Werkgebied Apeldoorn

Ons werkgebied beslaat alle wijken in Apeldoorn. Wij repareren, vervangen en isoleren uw dak in de volgende wijken:

 • Apeldoorn Centrum
 • Apeldoorn West
 • Apeldoorn Zuidwest
 • Apeldoorn Zuid
 • Apeldoorn Zuidoost
 • Apeldoorn Oost
 • Apeldoorn Noordoost
 • Apeldoorn Noord
 • Uddel
 • Hoog Soeren
 • Hoenderloo
 • Loenen
 • Beekbergen
 • Lieren
 • Klarenbeek
 • Wenum, Wiesel en Beemte

Een paar maanden terug hebben wij – na lang twijfelen – de stap gezet om ons complete dak te voorzien van nieuwe dakpannen. De antracieten kleur laat het dak er echt uitspringen; we zijn er dan ook nog steeds erg trots op!

Fam. Bakker – Apeldoorn West

Contact met onze dakdekkers in Apeldoorn

Is uw dak beschadigd of wilt u dit periodiek laten onderhouden? Deze en vele andere werkzaamheden voeren wij op dagelijkse basis uit. Neem gerust contact op met onze ervaren dakdekkers en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410