Dakdekker Amsterdam

Professionele dakdekkers voor reparatie en onderhoud aan uw dak in Amsterdam

Voor een vakkundige reparatie of renovatie van uw dak kiest u voor een ervaren dakdekker in Amsterdam. Wij helpen u ook bij het snel verhelpen van lekkage aan uw dak.

De vakmannen van Dakdekkers Nederland zijn werkzaam in de regio Amsterdam en voeren dagelijks diverse dakdekkerswerkzaamheden uit aan pannendaken, bitumen daken, kunststof daken en shingle daken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Dit kan doorgaans al binnen één werkweek. Aan de hand van deze inspectie brengen wij een scherpe en vrijblijvende offerte uit.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkers Nederland: uw specialistische dakdekker in Amsterdam

Onze vakkundige dakdekkers werken in alle wijken in Amsterdam en gebruiken daarbij alleen de allerbeste materialen. Omdat wij alleen werken met KOMO-gecertificeerd materiaal, geven wij altijd 10 jaar garantie. Als u een pannendak laat aanbrengen door Dakdekkers Nederland, krijgt u zelfs 30 jaar garantie.

Ons shinglesdak was aan vervanging toe, maar we wisten niet goed wat we wilden. Dakdekkers Nederland heeft ons zeer goed geholpen. Heel fijn dat ze bij ons langskwamen om het dak te inspecteren en onze wensen te bespreken. Nog steeds erg blij met ons nieuwe EPDM leiendak.

Fam. Noordsluis – Amsterdam-West

Kosten dakdekker in Amsterdam

De kosten voor de werkzaamheden van een dakdekker in Amsterdam zijn afhankelijk van diverse factoren. Zonder aanvullende gegevens kunnen wij u dan ook niet vertellen wat het totale kostenplaatje wordt. Zo zijn de kosten onder andere afhankelijk van de grootte van het dak, de complexiteit van de werkzaamheden en de staat van uw dak.

Om u toch inzicht te geven in de te verwachten kosten, kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Hierbij werkt Dakdekkers Nederland op basis van onderstaande stappen:

Uw wensen inventariseren

Als wij uw offerte-aanvraag hebben ontvangen, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om uw specifieke wensen te inventariseren. Op deze manier kunnen wij op korte termijn een gerichte inschatting maken van de kosten. Tijdens het telefoongesprek maken we ook gelijk een afspraak voor de gratis dakinspectie. Meestal kunnen wij binnen één werkweek al bij u langskomen voor een inspectie.

Inspectie van uw dak in Amsterdam

Om later niet voor verrassingen komen te staan, voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit. We bekijken het dak nauwkeurig om een goede inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om tot het gewenste eindresultaat te komen. Op basis van de inspectie stellen wij de uiteindelijke offerte op.

Vrijblijvende offerte opstellen

Na het bespreken van uw wensen en het inspecteren van het dak, brengen wij een offerte uit. Deze is geheel vrijblijvend; u zit nergens aan vast. Gaat u akkoord met de offerte? Wij nemen contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. Onze dakdekkers in Amsterdam komen namelijk alleen wanneer u dat wilt.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

De werkzaamheden van onze dakdekkers in Amsterdam

De dakdekkers van Dakdekkers Nederland zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden aan daken met dakpannen, bitumen, kunststof en shingles. U kunt onze dakdekkers in Amsterdam inschakelen voor:

Dakonderhoud

Door uw dak periodiek te laten onderhouden bent u problemen zoals lekkage voor. Onze dakdekkers in Amsterdam inspecteren uw dak en voeren zo nodig preventieve werkzaamheden uit. Bovendien zorgen zij ervoor dat uw dak professioneel gereinigd wordt.

Dakreparatie

Schade aan uw dak kan voor grote problemen zorgen; denk bijvoorbeeld aan waterschade door een lekkend dak. Wij repareren uw beschadigde dak snel en vakkundig, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de schade en onze werkzaamheden.

Dakrenovatie

Amsterdam kent veel oude panden. Onze dakdekkers voeren dan ook regelmatig renovatiewerkzaamheden uit in de hoofdstad. De dakbedekking wordt vervangen en het dak wordt voorzien van energiebesparend isolatiemateriaal.

Nieuwe daken

Een compleet nieuw dak op uw huis of bedrijfspand is een grote verandering die veel werkzaamheden met zich meebrengt. Tijdens het vernieuwen van het dak zorgen we dat er altijd een gedeelte bedekt blijft om de overlast tot een minimum te beperken.

Dakisolatie

Het isoleren van uw dak kan een flinke besparing opleveren op uw energiekosten. Omdat warme lucht opstijgt, gaat er veel warmte verloren via het dak. Met dakisolatie gaat er minder warmte verloren, wat uw portemonnee en het milieu ten goede komt.

Dakpannen vervangen

Door invloeden van het weer kunnen dakpannen beschadigen en poreus worden. Om te voorkomen dat de beschadigingen lekkage veroorzaken, kunt u uw dakpannen vervangen. Wij komen graag langs voor een gratis inspectie van de staat van uw dakpannen.

Voltooide projecten in Amsterdam

Onze dakdekkers hebben al veel daken in Amsterdam bekleed. Bekijk hieronder foto’s van een aantal voltooide projecten in onze hoofdstad.

Dakbedekking aanbrengen op een lichtstraat in Amsterdam Centrum

Dakdekkers Nederland heeft de lichtstraat van een woonhuis aan de Weteringschans in Amsterdam voorzien van nieuwe dakbekleding. Hierbij is tweelaags bitumen aangebracht op het hout van de oude lichtstraat.

Plat dak bekleed met bitumen en zink in Amsterdam

Op het platte dak van deze woning in Amsterdam hebben onze dakdekkers duurzaam tweelaags bitumen aangebracht. Ook is met zink een waterdichte afscheiding gemaakt van de opstaande kanten van het dak.

Shinglesdak vervangen door EPDM leien in Amsterdam

In Amsterdam hebben we het shingledak van dit huis verduurzaamd door deze te vervangen door kunststof leitjes. De lichtgewicht EPDM-leitjes zijn gemaakt van gerecycled rubber en zijn uv-, ozon- en vorstbestendig.

Werkgebied Amsterdam

Onze dakdekkers zijn werkzaam in de volgende Amsterdamse stadsdelen:

  • Amsterdam Centrum
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Nieuw-West
  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Zuidoost
  • Amsterdam Westpoort

Ons dak laten wij om de twee jaar inspecteren door deze vakkundige dakdekkers. De bomen in de buurt zorgen voor veel vuil op het dak, waardoor de kans op lekkage vergroot wordt. Eventuele reparaties voeren zij direct uit; hele fijne service en vriendelijke mannen.

Joery & Marit - Amsterdam

Contact opnemen met de dakdekker in Amsterdam

Heeft u concrete plannen voor uw dak of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Dakdekkers Nederland, wij helpen u graag verder.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410