24/7 dakdekkers service Bij ons kunt u met pin betalen

Dakdekker Amstelveen

Bent u al een tijd opzoek naar een professionele dakdekker in Amstelveen? Kijk dan niet verder dan Dakdekkers Nederland. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken.

Voordelen van Dakdekkers Nederland:

  • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
  • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
  • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn snel bij u in Amstelveen.
  • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
  • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis en vrijblijvend!
  • Een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Amstelveen.

Gratis dakinspectie aanvragen 088 - 836 3333

Wat zou een nieuw pannendak kosten in Amstelveen?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan.

We willen graag een scherpe offerte voor u maken, eentje die hoort bij uw specifieke dak. We zullen daarom eerst contact met u opnemen voordat we een offerte maken. Zo bespreken we samen de details van uw offerte-aanvraag. Indien gewenst of indien nodig sturen we gratis een dakinspecteur langs om uw dak te bekijken op huidige staat. U kunt dit bespreken met onze planner, die binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw offerte-aanvraag contact met u opneemt.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Gratis dakinspectie aanvragen 088 - 836 3333