Dakdekker Amersfoort

Vakkundige dakdekkers voor particulieren en zakelijke klanten in Amersfoort

Voor onderhoud, isolatie, renovatie of reparatie van het dak van uw woning of bedrijfspand in Amersfoort kiest u voor een dakdekker van Dakdekkers Nederland. Onze dakdekkers in Amersfoort helpen u ook wanneer uw dak lek is. Zo bent u bij problemen altijd snel geholpen.

Onze dakdekkers in Amersfoort zijn werkzaam in alle wijken en verrichten werkzaamheden voor pannendaken, platte daken die bekleed zijn met bitumen, kunststof daken en daken met shingles.

Wilt u weten wat de staat van uw dak is of wat de mogelijkheden zijn om dit te renoveren? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. In de meeste gevallen kunnen wij uw dak binnen één week komen inspecteren. De inspectie geeft ons een goed beeld van de werkzaamheden, waarna wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Uw professionele en ervaren dakdekker in Amersfoort

Ons werkgebied beslaat alle wijken van Amersfoort, waar wij alle soorten dakwerkzaamheden verrichten. Om tot het beste, meest duurzame resultaat te komen, gebruiken wij uitsluitend materialen met een KOMO-keurmerk. U krijgt van ons daarom standaard 10 jaar garantie. Op pannendaken geven wij zelfs 30 jaar garantie.

Twee weken geleden merkte ik op zolder een natte plek tegen het dak. Ik belde direct met Dakdekkers Nederland, omdat mijn vader goede ervaringen met hen heeft. De lekkage is gelukkig snel opgelost en het was ook niet heel duur. Goede service!

Freek Visser – Amersfoort Schothorst

Kosten dakdekker in Amersfoort

Voor onze dakdekkerswerkzaamheden in Amersfoort kunnen wij geen tarieven vermelden. De totale kosten zijn namelijk afhankelijk van het totale oppervlak dat vervangen of gerepareerd moet worden, de staat van het dak en daksteunen en de complexiteit van de werkzaamheden. Omdat u vooraf wel wilt weten waar u aan toe bent, hanteren wij een stappenplan om tot een gespecificeerde offerte te komen. Nadat we uw wensen geïnventariseerd hebben, inspecteren wij het dak en stellen wij de offerte op.

Inventarisatie van uw wensen

Als u het offerteformulier op onze website invult, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Wij vinden het belangrijk om de aanvraag door te nemen, zodat al uw wensen geïnventariseerd kunnen worden. Aan de hand daarvan kunnen wij al een inschatting maken van de te verwachten kosten. We plannen ook direct een afspraak voor een gratis dakinspectie bij uw woning of bedrijfspand in Amersfoort. Dit kan meestal al binnen één werkweek plaatsvinden.

Inspectie van uw dak in Amersfoort

Om een juiste inschatting te maken van het te verrichten werk, komen wij langs voor een dakinspectie. Hiermee voorkomen we dat we tijdens het werk op uw dak voor verrassingen komen te staan. De dakinspectie zorgt ervoor dat u van tevoren weet waar u aan toe bent; na de inspectie krijgt u van ons namelijk de uiteindelijke offerte.

Vrijblijvende offerte

De laatste stap in ons proces is het uitbrengen van een vrijblijvende offerte. Op basis van uw wensen en de inspectie van het dak maken wij een uiteindelijke prijsopgave. Als u de offerte ondertekent, kunnen we de werkzaamheden inplannen. Dit doen wij volgens uw agenda, zodat er alleen aan uw dak gewerkt wordt wanneer u dat uitkomt.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410

Dakdekkerswerkzaamheden in Amersfoort

De Amersfoortse dakdekkers van Dakdekkers Nederland zijn vakbekwaam en ervaren in het werken aan daken met dakpannen, bitumen, kunststof en shingles. Wij helpen u graag bij:

Dakonderhoud

Onderhoud aan uw dak zorgt ervoor dat uw dak vele malen langer meegaat. Door uw dak door een professionele dakdekker te laten reinigen, inspecteren en preventief te herstellen kunnen toekomstige problemen gesignaleerd en voorkomen worden.

Dakreparatie

Voor een vakkundige en snelle reparatie van uw dak schakelt u een dakdekker in Amersfoort in. Zij lossen lekkages en beschadigingen voor u op, zodat de schade binnenshuis beperkt blijft. Hierbij zorgen de dakdekkers ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Dakrenovatie

Dakdekkers Nederland renoveert regelmatig daken van woningen en kantoren in Amersfoort. Bij deze werkzaamheden brengen we direct nieuw isolatiemateriaal aan waarmee er op de energierekening kan worden bespaard.

Wilt u uw woning van een nieuw dak voorzien?

Onze dakdekkers in Amersfoort kunnen uw woning voorzien van nieuwe dakbedekking. De werkzaamheden leveren voor u minimale overlast op; we zorgen ervoor dat een gedeelte van het dak bedekt blijft.

Dakisolatie

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte van het huis niet zo gemakkelijk door het dak naar buiten kan. Hierdoor blijft het huis langer verwarmd, waardoor u binnenshuis minder hoeft te stoken. Dit levert u een lagere energierekening op.

Dakpannen vervangen

Het weer kan uw dak ernstig beschadigen. Daarom is het verstandig om uw dak te laten inspecteren en beschadigingen direct te laten repareren. Hiermee voorkomt u dat deze onvolkomenheden voor lekkage en bijkomende schade zorgen.

Voltooide projecten in Amersfoort

De dakdekkers in Amersfoort voltooien regelmatig nieuwe projecten in Amersfoort. Hieronder ziet u een greep uit onze voltooide projecten.

Nieuwe randstroken op plat dak Amersfoort

De bewoners van deze woning in Amersfoort namen contact met ons op nadat zij lekkage hadden geconstateerd. Onze dakdekkers hebben het platte dak voorzien van nieuwe randstroken, waarmee de lekkage werd opgelost.

plat dak Amersfoort
randstroken in Amersfoort

Bernhardkazerne Amersfoort

De militaire Bernhardkazerne in Amersfoort werd eind 2014 door ons voorzien van een compleet nieuw dak met rode pannen.

renovatie dak Bernhardkazerne
nieuwe pannendaken Bernhardkazerne Amersfoort

Werkgebied Amersfoort

Ons werkgebied beslaat alle Amersfoortse wijken. De dakdekkers zijn werkzaam in onder andere:

 • Amersfoort Binnenstad
 • Amersfoort Soesterkwartier
 • Amersfoort Bergkwartier Bosgebied
 • Amersfoort Nieuwland
 • Amersfoort Randenbroek Schuilenburg
 • Amersfoort Vathorst Hooglanderveen
 • Amersfoort Kruiskamp-Koppel
 • Amersfoort Liendert Rustenburg
 • Amersfoort Schothorst
 • Amersfoort Hoogland - Hoogland West
 • Amersfoort Zielhorst
 • Amersfoort Kattenbroek
 • Amersfoort Vermeer- en Leusderkwartier

Aan het begin van het jaar hebben wij ons dak noodgedwongen laten vervangen door Dakdekkers Nederland. Het dak was dusdanig aangetast door weer en wind dat vervanging de enige oplossing was. Ondanks het koude jaargetijde hebben ze het snel en vakkundig opgelost. We hadden er binnenshuis niet eens last van!

Fam. Brinkman – Amersfoort Nieuwland

Neem contact op met de dakdekker in Amersfoort

Wilt u uw dak laten onderhouden door onze dakdekkers in Amersfoort of heeft u andere wensen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

Gratis dakinspectie aanvragen 035-7720410