Dakdekker Abcoude

Bent u al een tijd opzoek naar een professionele dakdekker in Abcoude? We zijn een dakdekker uit Utrecht en we specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken. We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 25 km rondom de stad Utrecht, ook Abcoude valt hieronder.

Onze voordelen:

  • We zijn een specialist in het renoveren, bedekken en isoleren van pannendaken.
  • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
  • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
  • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn altijd snel aanwezig bij u in Abcoude.
  • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
  • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis!

Gratis dakinspectie aanvragen 088 - 836 3333

Wat zijn de kosten voor uw nieuwe pannendak in Abcoude?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan. We willen graag een scherpe offerte voor u maken. Eentje die hoort bij uw specifieke dak. Daarom zullen we voordat we een prijs uitbrengen altijd eerst met u bellen of een dakinspecteur langssturen. Zit u dan aan ons vast? Nee. We willen wél weten hoe uw dak er aan toe is en wat uw specifieke wensen zijn voordat we überhaupt een offerte kunnen uitbrengen.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Gratis dakinspectie aanvragen 088 - 836 3333